Menu

Kursist udtalelser


VS automatic

Kenneth Baastrup Sørensen & René Langballe Mejer, VS automatic

Rene: "Undervisningen var super god, faglige svært materiale blev fortalt sådan at man kunne forstå det. Hvis man ikke forstår det første gang, var der altid en ny måde at fortælle og vise det på, igennem visuelle forsøg. Underviseren var meget uformel som passede helt perfekt ind til os." Kenneth: "Velovervejet og velforberedt undervisning, hvor der ikke er noget at sætte fingeren på. Underviseren havde stor kendskabsgrad indenfor forskellige fabrikater på måleudstyr. Helt sikkert en undervisning jeg vil deltage i igen."
Morten Back Overgaard

Morten Back Overgaard, M B Overgaard Sp/f

Dette bygningstermografi kursus var meget spændende da jeg kommer som helt grøn ind til det. Og går derfra med en sikkerhed i at jeg ved hvad det går ud på. Troede faktisk kun at kursus var for højere uddannede så var lidt nervøs om jeg ville klare det da jeg "kun" har en snedker uddannelse men det viste sig at være en uddannelse for alle der ønsker at lære mere om termografering. Så jeg vil mere end gerne anbefale dette til alle.

Kasper Mose, Vattenfall

Efter at have deltaget i kurset kabeltest og analyse har jeg fået en dybere forståelse inden for området, og de muligheder som foreligger. Bo Rohde Pedersen er en fremragende formidler, som tager sig stor umage i at alle forestår teori såvel som praksis. Et klart anbefalingsværdi kursus.

Lars Frost Petersen, Aalborg Forsyning, Varme

Kan varmt anbefale Level 1 termografi kursus, Bo er rigtig dygtig til at lære fra sig og velforberedt til undervisningen og gør det på en behagelig måde så det ikke bliver til tørt stof. Angående kursus stedet vil jeg også rose dette beliggenheden er super nem at køre der til fin parkering forhold. Kost under hele kursuset er helt i top Så er yderst tilfreds med opholdet og kursus.

Ole Knutsson, Elektrikker, Bravida Danmark A/S

Et veltilrettelagt kursus, som kommer rundt om de forskellige aspekter ved termografi der er, og ikke mindst de faldgrubber man skal passe på. En god plan dag for dag, vekslende mellem teori og praktiske øvelser. Tidsplanen holder, og man fornemmer nemt en udvikling fra start til slut. Ikke for mange gentagelser, men tilpas repetion. Et kursus jeg har fået rigtig meget ud af, og som jeg til hver en tid vil anbefale.

Jack Moeslund, Ingeniør, HEF

Efter længere tids søgen efter et godt kursus for at komme igang med spændingskvalitet fandt jeg et professionelt kursus hos Rohde Consulting som i løbet af tre rigtige gode kursusdage gav mig værktøjerne til at komme hjem i virksomheden og påbegynde mine opgaver indenfor spændingskvalitet i distributionsnettet. Kurset hvor Bo underviste havde ud over sine gode omgivelser og stemning en god kombination af teori og praktiske opgaver som klart kan anbefales til enhver der ønsker at arbejde med spændingskvalitet. Bo formår yderligere at undervise i flere apparater hvorved man kan blive rigtig sikker i sit udstyr. Alt i alt et kursus der giver alt hvad man har behov for, for at komme igang.

Ronny Jensen, Aalborg Forsyning, Varme

Bo Rohde Pedersen er god til at undervise i Level 1, Veksler godt mellem teori og praktiske opgaver, er god til at lære fra sig. Kursusstedet fine lokale , fin forplejning og godt sted at overnatte. Jeg kan varmt anbefale Level 1 termografi kursus.

Søren Haslev, Ingeniør og Direktør, Cabicon

Jeg fik en dybere forståelse af problemstillingerne omkring spændingskvalitet. Forklaringerne og de praktiske øvelser gav et stort udbytte. Jeg anbefaler mine kunder at tage kurserne hos Rohde Consulting.

Christian Borup Direktør, CB-group

Som et kvalitetskrav i vores ISO9001 kvalitetsstyring, starter alle mine medarbejdere med termografi kursus hos Rohde Consulting. Jeg har personligt deltaget i fire kurser hos Bo, inden for byggesektoren. Disse kurser har været med til at udvikle mine kompetencer og udvide min forretning.

Referencer

Denne oversigt inkluderer nogle af kunderne der har fået udviklingsrådgivning, hjælp til industriinstallationer og distributionsnet. Hertil kommer de mange kursister, Rohde Consulting har haft siden 2008 (se kursistudtalelser ovenfor).

CaverionVardin PelagicDelproPer AarsleffEnergnistMidtfynsenergiNovo NordiskGlud & MarstrandKjærgaardLactosanIntegoMaerskLeif HansenCrisplantPulseCabiconRahOrbitalTreforSchurEnergiNetTexas InstrumentsKamstrupVestasSEVN1

Rohde Consulting ApS 2024